top of page

INTROKURSUS

 

Det er ledsagerens opgave at skabe en så positiv, givende og stimulerende oplevelse som muligt. Enhver bruger - både et barn og en voksne - der benytter Snoezelhuset, skal derfor have sin egen ledsager med, og det er en forudsætning, at ledsageren har været på INTROkursus.

Formålet med INTROkurset er,

  • At gøre ledsageren bekendt med Snoezelprincipperne, så ledsageren kender sit ansvar i forhold til brugeren.

  • At give ledsageren et godt grundlag for at blive en god og rolig hjælper, der kan give brugeren tryghed.

  • At gøre ledsageren bekendt med huset, så ledsageren kan benytte huset på egen hånd.

 

INTROkursus består af undervisning i Snoezel-teori samt gennemgang og afprøvning af husets rum og inventar. Kurset er praktisk orienteret og varer ca. 2½ time.

For at give det bedst mulige udbytte modtager hver deltager forud for kurset en kort, skriftlig introduktion til Snoezel.

Efter kurset får hver deltager udleveret kursusbevis, og ledsagere kan købe nøgle til huset og der gives vejledning i at booke tider.  Læs mere om booking her.

På INTROkurset får deltagerne generel viden om Snoezelprincipperne og om brugen af Snoezelhuset. For at give deltagerne mulighed for at stille spørgsmål og få Snoezel-relateret inspiration, målrettet den enkelte brugers behov, inviteres ledsagerne efter INTROkurset til en times individuel vejledning. Læs mere om individuel vejledning her.

Tilmelding til INTROkursus sker via knappen nedenfor. Udfyld venligst alle felter på tilmeldingsblanketten. Det er vigtigt at markere, om du kommer fra en arbejdsplads eller som privatperson.

​INTROkursus koster kr. 600,- pr. deltager. For to medlemmer af samme husstand er prisen kr. 900,- Prisen dækker undervisning, materiale, kursusbevis samt individuel vejledning.

Nøglebrik kan købes for kr. 100,-

Afbud skal meddeles senest en uge før kurset, så vi kan nå at tilbyde pladsen til en anden. Ved senere afbud opkræves kursusprisen.

Meddelelse vedr. afbud til INTROkursus sendes til: admin@snoezel-helsingor.dk 

Har du spørgsmål vedr. INTROkursus er du velkommen til at kontakte INTROkursus sekretær Gitte Kaas på tlf. 93 94 15 63.

NÆSTE INTROKURSUS AFHOLDES:​

Der kommer nye datoer efter sommerferien.

INTROkurset er kun for borgere i Helsingør Kommune.

 

Institutioner, der ønsker et INTROkursus kun for deres medarbejdere (Lukket INTROkursus), bedes kontakte admin@snoezel-helsingor.dk for yderligere information.

bottom of page